W Nadleśnictwie Mielec nastąpiło oficjalne rozdanie nagród w Konkursie Plastycznym ŚWIĘTO CZYSTEJ PLANETY 🌳🌲🌖🌍🍀🌎🌿.
Dziękujemy Panu Nadleśniczemu Hubertowi Sobiczewskiemu za podjętą współpracę, patronat honorowy i dzisiejszą obecność. Wyrażamy wdzięczność pani Magdalenie Różyckiej za pomoc w przygotowaniu i zorganizowaniu uroczystości.
Kategoria wiekowa 4 – 7 lat:
1 miejsce – Małgorzata Karp
2 miejsce – Oskar Piechota
3 miejsce – Martyna Topór
Wyróżnienie: Zofia Pieróg
Kategoria wiekowa 8 – 12 lat:
1 miejsce – Maja Kokoszka
2 miejsce – Tymon Rzeszut
3 miejsce – Julia Stachura
Wyróżnienie: Julia Buda
Nagrody:
1 miejsce: Bon upominkowy w kwocie 120 zł, dyplom, książka przyrodnicza, zestaw plastyczny Dot Painting, Reflection Tracer, ołówki rysunkowe, gadżety Nadleśnictwa Mielec – długopis, ołówek, przypinka, brylok, linijka.
2 miejsce: dyplom, Reflection Tracer, ołówki rysunkowe, gadżety Nadleśnictwa Mielec – długopis, ołówek, przypinka, brylok, linijka.
3 miejsce: dyplom, Reflection Tracer, ołówki rysunkowe, gadżety Nadleśnictwa Mielec – długopis, ołówek, przypinka, brylok, linijka.
Wyróżnienie: dyplom, Reflection Tracer, ołówki rysunkowe, gadżety Nadleśnictwa Mielec – długopis, ołówek, przypinka, brylok, linijka.
Dziękujemy nauczycielom Zespołu Przedszkolno-szkolnego w Ksiażnicach, Szkoły Podstawowej nr 2, Zespołu Szkół w Chorzelowie, Przedszkola Miejskiego nr 8 (zwyciezcom) oraz wszystkim opiekunom i rodzicom dzieci biorących udział w konkursie – za opiekę, motywację i zaangażowanie w propagowanie ekologicznych zachowań wśród najmłodszych.
Popularność Konkursu przerosła nasze oczekiwania: wpłynęło 131 prac, zareagowało 👍na nie na FB 2813 osób, 24 454 odbiorców oglądnęło posty z pracami 💕💞💓